Uw professionele bartender in huis!

De TenderOne cocktailmachine is een volledig geautomatiseerd systeem waarmee u hygiënisch en snel de lekkerste cocktails en mixdranken bereidt. Heerlijke cocktails in één druk op de knop, zonder premix of postmix!

Cocktailmachines

Iedereen aan de cocktails: nu kan het! De machines van Tenderone zijn gemakkelijk door iedereen te bedienen. Het is ook niet nodig om eerst een uitgebreide training of cursus te volgen. Daarnaast zijn onze cocktailmachines niet alleen erg gemakkelijk te bedienen en zeer efficiënt, het zijn ook nog eens echte eyecatchers! Inmiddels hebben we een breed aanbod aan cocktailmachines, van een mobiele cocktailbar voor evenementen of buitenbars, tot een kleine bottletender die gemakkelijk op iedere bar past.

De dosering van de ingrediënten is tot op een tiende centiliter nauwkeurig in te stellen. Zo biedt TenderOne u de mogelijkheid om honderden cocktails perfect volgens uw favoriete recept te bereiden. Bovendien kunt u ook uw eigen cocktailmenukaart samenstellen. Hierdoor bent u nooit gebonden aan onze voorgeprogrammeerde cocktails!

Met de TenderOne cocktailmachines behaalt u een geweldig return on investment. Het break-even punt ligt vaak al op 10 cocktails per week!

Door in een paar seconden het perfect afgemeten recept te kunnen maken, creëert u een ongelofelijke return on investment! Zoals u kunt zien in onderstaand rekenvoorbeeld is de combinatie flessen en bag-in-box dranken zeer lucratief voor de inkoopprijs van uw cocktails.

De inkoopprijs voor cocktails met alcohol komt gemiddeld uit tussen de € 0,85 en € 1,10. Als u de cocktails aanbiedt voor € 8,-, heeft u na aftrek van de btw 21% en € 1,- inkoop drank, een nettowinst per cocktail van € 5,61.

Dit betekent dat als u voor de huurkoop kiest, u zonder investering break-even draait met 10 cocktails per week. Op alles daarboven verdient u € 5,61 per cocktail! 
Door een mooie uitgebreide kaart te presenteren met cocktails & mocktails en door consequent iedere keer dezelfde smaak te kunnen garanderen, gaat u veel meer cocktails verkopen dan u ooit voor mogelijk heeft gehouden.
Onze prijzen zijn vanafprijzen op basis van huurkoop. Natuurlijk is koop ook altijd mogelijk, hierbij zijn de prijzen voordeliger dan bij huurkoop.
Tenderone touchscreen bediening

TenderOne cocktailmachine

Duitse machine in veel uitvoeringen beschikbaar
 • 3 jaar garantie
 • cocktail in 3-5 seconden
 • max. 40 ingrediënten
 • eigen besturingssysteem
De Tenderone bottletender is ontworpen om uw barmedewerkers te ondersteunen en te ontlasten

TenderOne bottletender

Combinatie van flessen en bag in box. In 3 uitvoeringen beschikbaar, inclusief complete bar integratie
 • 3 jaar garantie
 • cocktail in 3-5 seconden
 • max. 40 ingrediënten
 • eyecatcher
Onze eigen TenderOne basic cocktailmachine

TenderOne basic
cocktailmachine

Compacte Italiaanse machine. In 3 uitvoeringen beschikbaar.
 • 1 jaar garantie
 • cocktail in 5-10 seconden
 • max. 15 ingrediënten
 • android besturingssysteem
Custom made tenderone cocktailmachine op maat gemaakt

Custom made cocktailmachine

Op maat gemaakt naar uw eigen wensen en mogelijkheden
 • 3 jaar garantie
 • cocktail in 3-5 seconden
 • max. 36 ingrediënten
 • magazijn tot 20 meter van de bar vandaan

Mobiele cocktailbar

Duitse mobiele unit, mogelijk in combinatie met alle machines​
 • 3 jaar garantie
 • mogelijk i.c.m. alle maches
 • met ingebouwde koelkast

Een cocktailmachine voor iedere locatie

TenderOne cocktailmachines

Mobiele cocktailbar

Onze mobiele cocktailbars zijn makkelijk te transporten en hebben het vermogen om 700 cocktails per uur te bereiden. De bar heeft een eigen koelkast en kan worden uitgerust met alle ingrediënten die u nodig heeft. Ideaal wanneer u een evenement, zaal of bijvoorbeeld een buitenterras heeft!

Meer weten over de mogelijkheden van onze mobiele cocktailbar?

Tenderone mobiele cocktailbar boven
1120907475

Horeca oplossingen

Voor bars die wekelijks meer dan 50 cocktails serveren bieden wij diverse cocktailmachines op maat aan. De TenderOne doseermachines worden geleverd met een professioneel bag-in-box systeem. Maar ook als BottleTender, die met 12 flessen een echte eyecatcher is!

Meer weten over onze mogelijkheden voor grootverbruik?

Service

TenderOne biedt altijd optimale service. Al voordat de cocktailmachine wordt geïnstalleerd werken we samen met u een cocktailconcept voor u uit. Maar ook na de installatie van uw systeem blijven wij bereikbaar voor ondersteuning. Indien gewenst bieden we zelfs onderhoud op afstand!

TenderOne is groot geworden vanwege de goede service. Meer weten?

1275511627
Cocktailmachines met ingebouwde volumemeting

Techniek

De systemen van TenderOne zijn op maat ontwikkeld in Duitsland. De geavanceerde software biedt gebruikers de mogelijkheid om zonder extra training de beste cocktails te bereiden. Samen stellen we een menukaart in. Heeft een gast afwijkende wensen? Dan biedt onze composer de mogelijkheid om recepturen op maat aan te passen!

Wilt u weten wat onze TenderOne machines nu écht bijzonder maakt?

Meer weten over wat TenderOne voor u kan betekenen?

We helpen u graag verder!

Tender One Cocktails B.V.

Bedrijvenpark Spaarpot
Nuenenseweg 167 (Unit B19)
5667 KP Geldrop
Nederland

Copyright © 2020 Mr Online Marketing