Uw professionele bartender in huis!

De TenderOne cocktailmachine is een volledig geautomatiseerd systeem waarmee u hygiënisch en snel de lekkerste cocktails en mixdranken bereidt. Heerlijke cocktails in één druk op de knop, zonder pre-mix of postmix!

Cocktailmachines

Iedereen aan de cocktails: nu kan het! De machines van Tenderone zijn gemakkelijk door iedereen te bedienen. Het is ook niet nodig om eerst een uitgebreide training of cursus te volgen. Daarnaast zijn onze cocktailmachines niet alleen erg gemakkelijk te bedienen en zeer efficiënt, het zijn ook nog eens echte eyecatchers! Inmiddels hebben we een breed aanbod aan cocktailmachines, van een mobiele cocktailbar voor evenementen of buitenbars, tot een kleine bottletender die gemakkelijk op iedere bar past.

 

De dosering van de ingrediënten is tot op een tiende van een centiliter nauwkeurig in te stellen. Zo biedt TenderOne u de mogelijkheid om honderden cocktails perfect volgens uw favoriete recept te bereiden. Zo kunt u ook uw eigen cocktail menukaart samenstellen. Hierdoor bent u nooit gebonden aan onze voorgeprogrammeerde cocktails!

Een cocktailmachine voor iedere omgeving

TenderOne cocktailmachines

Mobiele cocktailbar

Onze mobiele cocktailbarren zijn makkelijk te transporten en hebben het vermogen om 700 cocktails per uur te bereiden. De bar heeft een eigen koelkast en kan worden uitgerust met alle ingrediënten die u nodig heeft. Ideaal wanneer u een evenement, zaal of bijvoorbeeld een buitenterras heeft!

Meer weten over de mogelijkheden van onze mobiele cocktailbar?

Tenderone mobiele cocktailbar boven
1120907475

Horeca oplossingen

Voor bars die wekelijks meer dan 50 cocktails serveren bieden wij diverse cocktailmachines op maat aan. De TenderOne doseermachines worden geleverd met een professioneel bag-in-box systeem. Maar ook als BottleTender die met 12 flessen een echte eyecatcher is!

Meer weten over onze mogelijkheden voor grootverbruik?

Service

TenderOne biedt altijd optimale service. Al voordat de cocktailmachine wordt geïnstalleerd werken we samen met u een cocktailconcept voor u uit. Maar ook na de installatie van uw systeem blijven wij bereikbaar voor ondersteuning. Indien gewenst bieden we zelfs onderhoud op afstand!

TenderOne is groot geworden vanwege de goede service. Meer weten?

1275511627
Cocktailmachines met ingebouwde volumemeting

Techniek

De systemen van TenderOne zijn op maat ontwikkeld in Duitsland. De geavanceerde software biedt gebruikers de mogelijkheid om zonder extra training de beste cocktails te bereiden. Samen stellen we een menukaart in. Heeft een gast afwijkende wensen? Dan biedt onze composer de mogelijkheid om recepturen op maat aan te passen!

Wilt u weten wat onze TenderOne machines nu écht bijzonder maakt?

Meer weten over wat TenderOne voor u kan betekenen?

We helpen u graag verder!

Tender One Cocktails B.V.

Barisakker 84
5672 VD Nuenen
Nederland

email: info@tenderone-cocktails.nl
telefoon: +31 850640263
mobiel: +31 6 54726601

Tender One Cocktails France

1348 Chemin de la combe
84380 Mazan
France

e-mail: info@tenderone-cocktails.fr
téléphone: +33 6 22250449

 

Copyright © 2019 Mr Online Marketing