Ontlast uw barpersoneel, verhoog uw omzet

Weg met wachtrijen! Verhoog uw kwaliteit, volume en omzet!

Soms komen er nieuwe apparaten op de markt waarvan je jezelf afvraagt waarom ze nog niet eerder zijn uitgevonden.

De cocktailmachines van TenderOne zijn precies dat soort apparaten. Onze machines zijn namelijk zo ontworpen dat iedere barmedewerker in enkele seconden de perfecte cocktail kan maken. De korte bereidingstijd betekent echter niet dat u hoeft in te leveren op kwaliteit. Het touchscreen legt eenvoudig uit hoe de perfecte cocktail bereid wordt, in welk glas deze hoort en met welke garnering de cocktail geserveerd dient te worden.

Verder is de TenderOne doseermachine de eerste cocktailmaker die op 0.1 centiliter nauwkeurig kan doseren. Hiervoor gebruikt de machine tot wel 40 individuele leidingen en bent u in staat om vrijwel ieder cocktailrecept te bereiden, met slechts één druk op de knop! Deze tijdsbesparing zorgt ervoor dat uw medewerkers meer aandacht hebben voor uw gasten. U bepaalt zelf of de medewerkers cocktails nog shaken of bijvoorbeeld garneren. Hierdoor is de TenderOne niet alleen een ware eyecatcher op zichzelf, maar zorgt de machine er zeker ook voor dat uw cocktails eyecatchers zijn.

Natuurlijk betekent dit ook dat er geen verspilling meer is en nog belangrijker: consistentie is gegarandeerd. Met de TenderOne cocktailmachines bent u ervan verzekerd dat uw cocktailomzet zal stijgen.

De TenderOne cocktailmachine

Het klassieke TenderOne doseersysteem is geschikt voor alle bars die wekelijks meer dan 50 cocktails serveren. De cocktailmachines worden geleverd met 16, 24, 32 of 40 afzonderlijke doseerlijnen. Het aantal doseerlijnen bepaalt hoeveel verschillende cocktailcombinaties de machine kan bereiden.

Onze eigen cocktailmakers hebben diverse standaardrecepten ingesteld die u direct kunt gebruiken. Natuurlijk is het echter ook mogelijk uw eigen recepten te bedenken en te programmeren. Nadat u op het touchscreen de juiste cocktail heeft geselecteerd, wordt het recept met één druk op de knop in de shaker of het glas gegoten. Daarnaast geeft het scherm ook aan in welk glas de cocktail hoort en waarmee de cocktail gegarneerd kan worden. Vervolgens is het aan de bartender om te beslissen of hij de cocktail nog wil shaken voor het showelement.

Met het TenderOne doseersysteem staat enkel de roestvrijstalen dispenser op de bar. De voorraad, in ons bag-in-box systeem, kunt u opbergen waar u dat wilt. Zelfs wanneer u de bag-in-box in een kelder of voorraadkamer wilt zetten, is dit tot 20 meter geen enkel probleem. Dit maakt de TenderOne cocktailmachine een slanke en  zeer efficiënte aanvulling op uw bar.

Tenderone touchscreen bediening

TenderOne cocktailmachine

Duitse machine in veel uitvoeringen beschikbaar
 • 3 jaar garantie
 • cocktail in 3-5 seconden
 • max. 40 ingrediënten
 • eigen besturingssysteem
De Tenderone bottletender is ontworpen om uw barmedewerkers te ondersteunen en te ontlasten

TenderOne bottletender

Combinatie van flessen en bag in box. In 3 uitvoeringen beschikbaar, inclusief complete bar intergratie​
 • 3 jaar garantie
 • cocktail in 3-5 seconden
 • max. 40 ingrediënten
 • eyecatcher
De CDS 15 en CDS 8 cocktail machines komen binnenkort online

CDS cocktail-machines

Compacte Italiaanse machine In 3 uitvoeringen beschikbaar.​
 • 1 jaar garantie
 • cocktail in 5-10 seconden
 • max. 15 ingrediënten
 • android besturingssysteem

Mobiele cocktailbar

Duitse mobiele unit, mogelijk in combinatie met alle machines​
 • 3 jaar garantie
 • mogelijk i.c.m. alle maches
 • met ingebouwde koelkast

Uw professionele bartender in huis

TenderOne biedt voor iedere ruimte een passende cocktailmachine

De BottleTender

Naast de standaard TenderOne is onze BottleTender een ideaal alternatief voor bars en restaurants met tie-ins voor specifieke drankmerken. Zoals de naam al doet vermoeden maakt de BottleTender, naast het bag-in-box systeem, namelijk gebruik van reguliere drankflessen.

Net als bij de TenderOne machine worden de belangrijkste ingrediënten voor elk recept met één druk op de knop in de shaker of het glas gegoten. Het touchscreen laat zien wat het recept van de cocktail is, in welk glas het geschonken dient te worden en welke garnering er gebruikt dient te worden.

Het grootste verschil is echter dat bij de BottleTender de flessen in het zicht op de machine bevestigd worden. Hierdoor krijgen uw (premium)dranken een prominente plaats op de bar en wordt de cocktailmachine een ware eyecatcher!

Meer weten over wat TenderOne voor u kan betekenen?

We helpen u graag verder!

Tender One Cocktails B.V.

Bedrijvenpark Spaarpot
Nuenenseweg 167 (Unit B19)
5667 KP Geldrop
Nederland

Copyright © 2019 Mr Online Marketing