Voorzie uw gasten overal van de perfecte cocktail

Ideaal wanneer u de bezoekers van uw evenement net dat beetje extra wilt bieden!

De lekkerste cocktails, ook op locatie

Voor evenementen of grote terrassen met buitenbars is het niet altijd mogelijk om een vaste cocktailmaker te installeren. Speciaal voor die locaties heeft TenderOne daarom de mobiele cocktailmachine ontwikkeld. Deze machines bieden dezelfde kwaliteit als onze vaste machines, maar zijn een stuk makkelijker te transporteren.

Hierdoor zijn deze machines uitermate geschikt voor grote evenementen zoals festivals, conferenties en sportstadions. Deze machines hebben het vermogen om 700 cocktails per uur te bereiden. Hiermee bieden ze de ideale oplossing om grote groepen gasten in een kort tijdsbestek van cocktails te voorzien. De mobiele units hebben standaard een ingebouwde koelkast. Daarnaast kunnen ze uitgerust worden met alle ingrediënten die u wenst.

Transparant en efficiënt

Het systeem van de machines werkt hetzelfde als die van onze reguliere cocktailmachines. Dit betekent dat het verbruik volledig transparant is. Hierdoor heeft u als evenementenorganisator altijd inzicht in uw verkopen en voorraden.

De machines werken met ons bag-in-box systeem. Dit heeft als bijkomend voordeel dat u efficiënter kunt werken en uw afvalproductie vele malen lager zal zijn. De cocktailmachines zelf zijn overigens gemakkelijk te bedienen, zonder dat extra training nodig is. Hierdoor kan uw barpersoneel sneller en efficiënter werken, waardoor zij een grotere massa aan kunnen en ook meer tijd hebben voor uw gasten.

Meer weten over wat TenderOne voor u kan betekenen?

We helpen u graag verder!

Tender One Cocktails B.V.

Barisakker 84
5672 VD Nuenen
Nederland

email: info@tenderone-cocktails.nl
telefoon: +31 850640263
mobiel: +31 6 54726601

Tender One Cocktails France

1348 Chemin de la combe
84380 Mazan
France

e-mail: info@tenderone-cocktails.fr
téléphone: +33 6 22250449

 

Copyright © 2019 Mr Online Marketing