Altijd consistente en perfect gemixte dranken!​

TenderOne Cocktails werkt alleen met de beste  kwaliteit alcoholische dranken, likeuren, siropen en vruchtensappen.
Wilt u echter liever met uw eigen dranken werken? Dat kan natuurlijk ook gewoon!

 

Altijd exact gedoseerde cocktails, geen premix

Al onze TenderOne doseermachines bieden 100% consistentie. Hierdoor garanderen we altijd de perfecte smaak voor iedere cocktail. Daarnaast zorgt de exacte dosering voor minder afval en breuk, waardoor uw bar efficiënter wordt.

Afhankelijk van uw locatie bieden wij verschillende cocktailmachines en ingrediënten aan. Onze dranken zijn als bag-in-box beschikbaar, maar ook in reguliere drankflessen. Gebruikt u liever uw eigen ingrediënten, of maakt u liever gebruik van een andere leverancier of merk? Dan is dit uiteraard geen enkel probleem.

Onze dranken

De TenderOne doseermachine is niet beperkt tot alcoholische cocktails, maar bereidt ook de lekkerste alcoholvrije dranken. Zo maakt onze cocktailmachine een uitgebreid assortiment aan mocktails, limonades, ijsthee en zelfs ijskoffie. afhankelijk van uw wensen.

We bieden onze klanten hiervoor een compleet assortiment dranken van topkwaliteit aan. Dit zijn onder andere sterke dranken en likeuren, maar ook cocktailsiropen en sappen, zowel in bag-in-box als in flessen. TenderOne heeft hier eigen leveranciers voor, maar we werken ook graag met uw bestaande leveranciers of andere premiummerken van uw keuze.

Onze sterke dranken en likeuren worden geproduceerd door een traditionele Nederlandse distilleerderij: Herman Jansen.

Herman Jansen is een familiebedrijf uit Schiedam dat al sinds 1777 sterke dranken produceert. In 2012 reikte de organisatie van Wereldgeesten aan Herman Jansen de prijs uit voor Distilleerderij van het Jaar.

Met zorg geselecteerde dranken

Bag-in-box

TenderOne-ingrediënten zijn verkrijgbaar in een handig bag-in-box-systeem. Hierdoor heeft u minder ruimte nodig voor opslag, minder breuk, een langere houdbaarheid en een aanzienlijke lagere belasting van het milieu. Efficiënt én duurzaam dus!

Met ons bag-in-box systeem is het zelfs mogelijk om uw voorraad 20 meter van uw bar vandaan op te slaan. Benieuwd naar de mogelijkheden?

TenderOne Bottletender 12 efficiënt en duurzaam
TenderOne cocktail machine bottletender cocktail mixer bacardi

Flessen

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van reguliere drankflessen. De TenderOne BottleTender is een echte eyecatcher die ruimte biedt om 12 verschillende drankflessen te gebruiken. Uiteraard bestaat de mogelijkheid te werken met bestaande leveranciers of premiummerken van uw keuze. Test

TenderOne klanten profiteren van een volledig assortiment dranken tegen concurrerende prijzen. Meer lezen?

Meer weten over wat TenderOne voor u kan betekenen?

We helpen u graag verder!

Tender One Cocktails B.V.

Bedrijvenpark Spaarpot
Nuenenseweg 167 (Unit B19)
5667 KP Geldrop
Nederland

Copyright © 2020 Mr Online Marketing