Altijd consistente en perfect gemixte dranken!​

TenderOne Cocktails werkt alleen met de beste  kwaliteit alcoholische dranken, likeuren, siropen en vruchtensappen.
Wilt u echter liever met uw eigen dranken werken? Dat kan natuurlijk ook gewoon!

 

Altijd exact gedoseerde cocktails, geen premix

Al onze TenderOne doseermachines bieden 100% consistentie. Hierdoor garanderen we altijd de perfecte smaak voor iedere cocktail. Daarnaast zorgt de exacte dosering voor minder afval en breuk, waardoor uw bar efficiënter wordt.

Afhankelijk van uw locatie bieden wij verschillende cocktailmachines en ingrediënten aan. Onze dranken zijn als bag-in-box beschikbaar, maar ook in reguliere drankflessen. Gebruikt u liever uw eigen ingrediënten, of maakt u liever gebruik van een andere leverancier of merk? Dan is dit uiteraard geen enkel probleem.

Onze dranken

De TenderOne doseermachine is niet beperkt tot alcoholische cocktails, maar bereidt ook de lekkerste alcoholvrije dranken. Zo maakt onze cocktailmachine een uitgebreid assortiment aan mocktails, limonades, ijsthee en zelfs ijskoffie. afhankelijk van uw wensen.

We bieden onze klanten hiervoor een compleet assortiment dranken van topkwaliteit aan. Dit zijn onder andere sterke dranken en likeuren, maar ook cocktailsiropen en sappen, zowel in bag-in-box als in flessen. TenderOne heeft hier eigen leveranciers voor, maar we werken ook graag met uw bestaande leveranciers of andere premiummerken van uw keuze.

Onze sterke dranken en likeuren worden geproduceerd door een traditionele Nederlandse distilleerderij: Herman Jansen.

Herman Jansen is een familiebedrijf uit Schiedam dat al sinds 1777 sterke dranken produceert. In 2012 reikte de organisatie van Wereldgeesten aan Herman Jansen de prijs uit voor Distilleerderij van het Jaar.

Met zorg geselecteerde dranken

Bag-in-box

TenderOne-ingrediënten zijn verkrijgbaar in een handig bag-in-box-systeem. Hierdoor heeft u minder ruimte nodig voor opslag, minder breuk, een langere houdbaarheid en een aanzienlijke lagere belasting van het milieu. Efficiënt én duurzaam dus!

Met ons bag-in-box systeem is het zelfs mogelijk om uw voorraad 20 meter van uw bar vandaan op te slaan. Benieuwd naar de mogelijkheden?

TenderOne Bottletender 12 efficiënt en duurzaam
TenderOne cocktail machine bottletender cocktail mixer bacardi

Flessen

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van reguliere drankflessen. De TenderOne BottleTender is een echte eyecatcher die ruimte biedt om 12 verschillende drankflessen te gebruiken. Uiteraard bestaat de mogelijkheid te werken met bestaande leveranciers of premiummerken van uw keuze. Test

TenderOne klanten profiteren van een volledig assortiment dranken tegen concurrerende prijzen. Meer lezen?

Meer weten over wat TenderOne voor u kan betekenen?

We helpen u graag verder!

Haal het beste uit jouw gelegenheid, met de oplossingen van cocktailmachines.com

Alles over efficiëntie met cocktailmachines

Voor horecaondernemers die cocktails aanbieden is het belangrijk om snel kwaliteit te serveren. Cocktails hebben een hoge marge, maar er gaat veel winst verloren op bereidingstijd en verspilling.

Onze cocktailmachines laten je bartender sneller en effectiever werken. Terwijl de machine de cocktail maakt kan het volgende cocktailglas al worden klaargemaakt.

Meer winst maken met een cocktailmachine is een praktische oplossing voor iedereen met een cocktailkaart of interesse in cocktailverkoop. Stel je voor: Cocktails bereiden met de snelheid van een biertje! 

Informatie over besparen met een cocktailmachine

Naast tijd is ook drankverbruik een belangrijke factor voor een winstgevende zaak met cocktails.

Verspilling is elke horeca-ondernemer bekend. Middels een cocktailmachine kun je het exacte verbruik vaststellen. Dat betekent meer efficiëntie, minder verspilling en meer winst voor jouw bedrijf.

Wat hiermee aan rendement extra wordt verdiend is een van de makkelijkste manieren om meer uit jouw voorraad te halen. 

Met de machines van cocktailmachines.com ben je verzekerd van maximaal rendement uit jouw cocktail verkoop.

Wat maakt een cocktail-machine mogelijk?

Een goede cocktailmachine maakt snellere service en bediening van uw gasten mogelijk. Het barpersoneel krijgt letterlijk en figuurlijk meer handen vrij tijdens de bereiding. Ondersteun je bartenders voor meer winst uit jouw horecazaak.

Met een nieuwe cocktailmachine ben je in staat jouw rendement tot de mililiter nauwkeurig te berekenen en meten.

U elimineert verspilling van drank en verhoogt de doorloopsnelheid tot het maximum. Dat betekend voor jou meer winst met professionele, lekkere cocktails. Voor een gemiddelde inkoop van minder dan 1 euro per cocktail!

Expert in winstgevende cocktails onder één knop

Tender One Cocktails B.V. Bedrijvenpark Spaarpot Nuenenseweg 167 (Unit B19) 5667KP, Geldrop
Nederland

Telefoon: +31 850640263
E-mail: info@cocktailmachines.com

Openingstijden:

Maandag – Vrijdag:

10:00 – 17:00 uur

Zaterdag – Zondag:

Gesloten

Copyright © 2020 Mr Online Marketing