Bag-in-box: efficiënt én duurzaam!

Klanten van TenderOne profiteren van een volledig assortiment aan dranken tegen concurrerende prijzen.

Exact gedoseerde cocktails, zonder premix

Alle TenderOne doseermachines garanderen 100% consistentie in de smaak van uw cocktails. Daarnaast maken onze cocktailapparaten ook een uitgebreid assortiment aan mocktails, limonades, ijsthee en zelfs ijskoffie. Altijd afhankelijk van uw wensen en recepturen.

Hiervoor werken we standaard met onze eigen hoogwaardige drankenleveranciers. Zo worden onze gedistilleerde dranken en likeuren zorgvuldig vervaardigd door een traditionele Nederlandse distilleerderij: Herman Jansen. Maar ook voor andere dranken, cocktailsiropen en sappen bieden we topkwaliteit mogelijkheden aan. Daarnaast werken we ook graag samen met uw bestaande levaranciers of premiummerken van uw keuze. En natuurlijk kunt u ook altijd uw eigen ingrediënten gebruiken.

Naast flessen drank zijn al onze TenderOne-ingrediënten ook verkrijgbaar in een handig bag-in-box systeem. Hiermee bespaart u opslagruimte, heeft u minder breuk, een langere houdbaarheid, eenvoudiger transport en een aanzienlijk lagere carbon footprint. Efficiënt en duurzaam dus! Daarnaast biedt ons bag-in-box systeem u de mogelijkheid om uw voorraden tot wel 20 meter van de cocktailmachine vandaan op te slaan. Hierdoor kunt u uw voorraden bijvoorbeeld ook opslaan in een kelder of opslagruimte, waardoor de cocktailmachine nauwelijks ruimte in beslag neemt bij de bar zelf.

Meer weten over wat TenderOne voor u kan betekenen?

We helpen u graag verder!

Haal het beste uit jouw gelegenheid, met de oplossingen van cocktailmachines.com

Alles over efficiëntie met cocktailmachines

Voor horecaondernemers die cocktails aanbieden is het belangrijk om snel kwaliteit te serveren. Cocktails hebben een hoge marge, maar er gaat veel winst verloren op bereidingstijd en verspilling.

Onze cocktailmachines laten je bartender sneller en effectiever werken. Terwijl de machine de cocktail maakt kan het volgende cocktailglas al worden klaargemaakt.

Meer winst maken met een cocktailmachine is een praktische oplossing voor iedereen met een cocktailkaart of interesse in cocktailverkoop. Stel je voor: Cocktails bereiden met de snelheid van een biertje! 

Informatie over besparen met een cocktailmachine

Naast tijd is ook drankverbruik een belangrijke factor voor een winstgevende zaak met cocktails.

Verspilling is elke horeca-ondernemer bekend. Middels een cocktailmachine kun je het exacte verbruik vaststellen. Dat betekent meer efficiëntie, minder verspilling en meer winst voor jouw bedrijf.

Wat hiermee aan rendement extra wordt verdiend is een van de makkelijkste manieren om meer uit jouw voorraad te halen. 

Met de machines van cocktailmachines.com ben je verzekerd van maximaal rendement uit jouw cocktail verkoop.

Wat maakt een cocktail-machine mogelijk?

Een goede cocktailmachine maakt snellere service en bediening van uw gasten mogelijk. Het barpersoneel krijgt letterlijk en figuurlijk meer handen vrij tijdens de bereiding. Ondersteun je bartenders voor meer winst uit jouw horecazaak.

Met een nieuwe cocktailmachine ben je in staat jouw rendement tot de mililiter nauwkeurig te berekenen en meten.

U elimineert verspilling van drank en verhoogt de doorloopsnelheid tot het maximum. Dat betekend voor jou meer winst met professionele, lekkere cocktails. Voor een gemiddelde inkoop van minder dan 1 euro per cocktail!

Expert in winstgevende cocktails onder één knop

Tender One Cocktails B.V. Bedrijvenpark Spaarpot Nuenenseweg 167 (Unit B19) 5667KP, Geldrop
Nederland

Telefoon: +31 850640263
E-mail: info@cocktailmachines.com

Openingstijden:

Maandag – Vrijdag:

10:00 – 17:00 uur

Zaterdag – Zondag:

Gesloten

Copyright © 2020 Mr Online Marketing