Ontworpen om jarenlang mee te gaan

Onze besturingssystemen zijn door onszelf ontworpen en doorontwikkeld, om u de optimale gebruikservaring te bieden.

Eigen ontworpen besturingssysteem

Onze besturingssystemen zijn zelf geschreven en speciaal ontworpen voor de besturing van onze cocktailmachines. Hiervoor maken we gebruik van professionele industriële pc’s met een krachtig systeem voor machinebesturing. Tegelijkertijd houdt het grote kleuren-touchscreen op de machines de bediening erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Nieuwe ontwikkelingen in het systeem, zoals updates of aanpassingen, kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in de bestaande systemen. Daarnaast kan TenderOne te allen tijde op afstand toegang tot de systemen krijgen, waardoor we altijd service op afstand kunnen verlenen. Hierdoor ondergaat uw TenderOne cocktailmachine gemakkelijk updates en kan uw machine probleemloos tientallen jaren meegaan.

 

Dankzij de ingebouwde volumemeting detecteert onze machine automatisch wanneer een product bijna op is

Onze evaluatiemodule is een uitgebreide controletool

Krachtige elektrische pompen

Over het gebruik van pompen bestaan verschillende ideeën. Door de jaren heen heeft TenderOne daarom tests gedraaid met diverse soorten pompen, om onze machines zo efficiënt mogelijk te maken. In het begin gebruikten we hiervoor met perslucht aangedreven drankpompen. Dit zijn de meest gebruikte pompen in de dispensertechnologie. Magneetventielen reguleren de perslucht die aangedreven wordt door een compressor, waardoor het systeem erg krachtig en efficiënt is. Dit ontwerp heeft echter als nadeel dat het alleen werkt wanneer alle onderdelen in het circuit goed functioneren. Zodra de compressor wegvalt of een pomp stuk gaat valt het gehele systeem stil doordat het persluchtcircuit wordt onderbroken voor alle pompen. Een ander nadeel was dat de magneetventielen een zwak punt bleken, deze moesten regelmatig vervangen worden en bleken erg gevoelig voor kleine deeltjes zoals de pulp van sappen.

Vanuit die ervaring hebben we onze systemen dus doorontwikkeld en draaien de TenderOne cocktailmachines nu op elektrische pompen. Hiervoor maken we gebruik van robuuste dubbel membraam pompen van Flojet, wereldwijd één van de grootste fabrikanten van professionele pompen. Deze pompen zijn erg duurzaam en onderhoudsarm, waardoor de cocktailmachines jarenlang probleemloos blijven werken. Hierdoor hebben we de onderhoudskosten van onze cocktailmachines erg laag weten te houden.

Per systeem zijn acht pompen geïnstalleerd in opvouwbare pomprekken. Mocht er daardoor een fout optreden bij een van de pompen, dan kunnen we gemakkelijk de pompen bereiken en eventueel repareren of vervangen. Naast de pompen bevinden de flowmeters zich ook in de pomprekken, deze meters verzorgen onder andere het leegmeldingssignaal. Door deze onderdelen bij elkaar te monteren op een toegankelijke locatie is onderhoud erg gemakkelijk en efficiënt.

Gebruikers van TenderOne cocktailmachines constateren vrijwel direct een besparing op hun afval en ingrediënten

Programmeren en doseren

Uw eigen favoriete cocktailrecepten zijn gemakkelijk te programmeren door de speciaal ontwikkelde software van onze cocktailmachines. Daarnaast biedt TenderOne de mogelijkheid om vooraf onze recepturen in te programmeren of om op afstand (telefonisch) nog recepten toe te voegen of aan te passen.

Maar natuurlijk weten wij als geen ander dat gasten ook wel eens speciale verzoeken hebben. Bijvoorbeeld wanneer hun favoriete cocktail niet op het menu staat, ze een allergie hebben of hun cocktail nét wat anders willen. Daarom hebben we de TenderOne composer ontwikkeld. Met dit systeem kunt u in een mum van tijd een cocktail aanmaken in het systeem en eventueel opslaan in het apparaat. Indien gewenst kan deze functie natuurlijk ook uit worden gezet, zodat u zich kunt beperken tot een gestandaardiseerd menu. Uiteraard is een verbinding met uw kassasysteem ook mogelijk voor deze functie.

In de dosering van uw cocktails onderscheiden wij ons van onze cocurrenten. De TenderOne is namelijk de enige cocktailmachine die een nauwkeurige registratie van doorstroomsnelheden bijhoudt. In andere systemen vindt de hoeveelheidsdosering op basis van tijd plaats. Kalibratie bepaalt dan de tijd die nodig is om een vooraf ingestelde hoeveelheid van een ingrediënt te tappen. Die methode heeft echter als nadeel dat wanneer de stroomsnelheid verandert (zoals vaak het geval is bij siropen), de geleverde hoeveelheid ook wijzigt. Daardoor is uw recept niet meer consistent en kan de smaak van de cocktail erg afwijken. Door onze exacte volumemeting heeft TenderOne dit probleem niet. Productdikte speelt hierdoor nauwelijks een rol en een consistente smaak van uw cocktails is hierdoor gegarandeerd!

 

Controleren

Onafhankelijk van de drukte biedt TenderOne altijd de mogelijkheid om op ieder moment gemakkelijk het volume van de aangesloten ingrediënten te controleren. Daarnaast verstuurt de cocktailmachine tijdig een leegmeldingsbericht als een ingrediënt dreigt op te raken. Wanneer een ingrediënt daadwerkelijk op is, detecteert ons systeem dit ook direct en wordt er een bericht op het touchscreen vertoond. Tegelijkertijd worden alle recepten waarin dit ingrediënt verwerkt zit als rood gemarkeerd op het scherm. 

We begrijpen als geen ander dat er situaties zijn waarbij het niet mogelijk is om het ontbrekende ingrediënt direct te vervangen. Daarom blijft het met onze machine wel mogelijk om de rood-gemarkeerde cocktails te tappen en het ontbrekende ingrediënt vervolgens handmatig toe te voegen. Zodra het ontbrekende product uiteindelijk is aangevuld, worden de rood-gemarkeerde cocktails weer normaal zichtbaar en is uw menukaart weer compleet.

Onze evaluatiemodule is een uitgebreide controletool. U kunt de cocktailverkopen terugzien in hoeveelheden, tijden en u kunt deze data evalueren. Of u nu maandelijks, wekelijks, dagelijks of per uur verkoopt, de module helpt u om de piekvraag te identificeren en uw bar zo efficiënt mogelijk in te richten. Natuurlijk worden de geconsumeerde hoeveelheden cocktails precies opgenomen. Dit helpt u bij personeels- en materiaalplanning. De machine bepaalt ook het verbruik van de afzonderlijke producten. Hierdoor is het bestellen van de juiste ingrediënten kinderspel.

Meer weten over wat TenderOne voor u kan betekenen?

We helpen u graag verder!

TenderOne cocktails logo

Haal het beste uit jouw gelegenheid, met de oplossingen van cocktailmachines.com

Alles over efficiëntie met cocktailmachines

Voor horecaondernemers die cocktails aanbieden is het belangrijk om snel kwaliteit te serveren. Cocktails hebben hoge marges, maar er gaat veel winst verloren op bereidingstijd en verspilling.

Onze cocktailmachines laten je bartender sneller en effectiever werken. Terwijl de machine de cocktail maakt kan het volgende cocktailglas al worden klaargemaakt.

Meer winst maken met een cocktailmachine is een praktische oplossing voor iedereen met een cocktailkaart of interesse in cocktailverkoop. Stel je voor: Cocktails bereiden met de snelheid van een biertje! 

Informatie over besparen met een cocktailmachine

Naast tijd is ook drankverbruik een belangrijke factor voor optimale winstgevendheid met cocktails.

Verspilling is elke horeca-ondernemer bekend. Middels een cocktailmachine kun je het exacte verbruik vaststellen. Dat betekent meer efficiëntie, minder verspilling en meer winst voor jouw bedrijf.

Wat hiermee aan rendement extra wordt verdiend is de makkelijkste manier om meer uit jouw voorraad te halen. 

Met de machines van cocktailmachines.com ben je verzekerd van maximaal rendement uit jouw cocktail verkoop.

Wat maakt een cocktail-machine mogelijk?

Een goede cocktailmachine maakt snellere service en bediening van uw gasten mogelijk. Het barpersoneel krijgt letterlijk en figuurlijk meer handen vrij tijdens de bereiding. Ondersteun je bartenders voor meer winst uit jouw horecazaak.

Met de nieuwe cocktailmachines ben je in staat jouw rendement tot de mililiter nauwkeurig te berekenen en meten.

U elimineert verspilling van drank en verhoogt de doorloopsnelheid tot het maximum. Dat betekend meer winst met professionele, lekkere cocktails. Voor een gemiddelde inkoop van minder dan 1 euro per cocktail!

Expert in winstgevende cocktails onder één knop

Tender One Cocktails B.V. Spaarpot 3 Nuenenseweg 167  5667KP, Geldrop
Nederland

Telefoon: +31 850640263
E-mail: info@cocktailmachines.com

Openingstijden:

Maandag – Vrijdag:

10:00 – 17:00 uur

Zaterdag – Zondag:

Gesloten