Verhoog nu uw omzet, rendement en efficiëntie. Geen investering vereist!

U kunt de TenderOne cocktailmachine zelf aanschaffen, leasen of in bruikleen nemen. Eigen investeringen zijn hierdoor dus niet nodig.

Soms komen er nieuwe apparaten op de markt waarvan je jezelf afvraagt waarom ze nog niet eerder zijn uitgevonden.

De cocktailmachines van TenderOne zijn precies dat soort apparaten. Onze machines zijn namelijk zo ontworpen dat iedere barmedewerker in enkele seconden de perfecte cocktail kan maken. De korte bereidingstijd betekent echter niet dat u hoeft in te leveren op kwaliteit. Het touchscreen legt eenvoudig uit hoe de perfecte cocktail bereid wordt, in welk glas deze hoort en met welke garnering de cocktail geserveerd dient te worden.

Verder is de TenderOne doseermachine de eerste cocktailmaker die op 0.1 centiliter nauwkeurig kan doseren. Hiervoor gebruikt de machine tot wel 40 individuele leidingen en bent u in staat om vrijwel ieder cocktailrecept te bereiden, met slechts één druk op de knop! Deze tijdsbesparing zorgt ervoor dat uw medewerkers meer aandacht hebben voor uw gasten. U bepaalt zelf of de medewerkers cocktails nog shaken of bijvoorbeeld garneren. Hierdoor is de TenderOne niet alleen een ware eyecatcher op zichzelf, maar zorgt de machine er zeker ook voor dat uw cocktails eyecatchers zijn.

Natuurlijk betekent dit ook dat er geen verspilling meer is en nog belangrijker: consistentie is gegarandeerd. Met de TenderOne cocktailmachines bent u ervan verzekerd dat uw cocktailomzet zal stijgen.

De mogelijkheden van TenderOne

In de afgelopen jaren heeft TenderOne al meer dan 1200 cocktailmachines geleverd door heel Europa. Die ervaring hebben wij gebruikt om onze machines te blijven innoveren en optimaliseren. Daardoor zijn we nu in staat om onze machines perfect af te stellen op de wensen van onze klanten.

Hier beginnen we al mee voordat de machine geïnstalleerd wordt. Samen met u stellen we namelijk een cocktailconcept met bijpassende menukaart op om te kijken waar kansen liggen voor uw onderneming. Nadat de machine is geïnstalleerd of geleverd blijft TenderOne dezelfde mate van service leveren. Zo zijn wij te allen tijde telefonisch bereikbaar voor vragen en vanwege de slimme software in onze apparaten kunnen we ook service en onderhoud op afstand leveren.

Onze adviseurs passen onze producten zodanig op uw wensen aan dat onze cocktailmachines eigenlijk altijd maatwerkoplossingen zijn. We bieden dan ook machines voor allerlei gelegenheden. Zo bestaat ons aanbod uit mobiele cocktailmachines voor bijvoorbeeld evenementen, buitenbars of (voetbal-)stadions. Maar bieden we ook kleine en grote cocktailmachines voor restaurants, cafés, hotels, cocktailbars en andere horecagelegenheden. Door de efficiëntie van onze machines bespaart u vaak op opslagruimte en is het op haast iedere locatie mogelijk om een machine te plaatsen. Met ons bag-in-box systeem is het zelfs mogelijk om de drankvoorraad tot wel 20 meter van de machine vandaan te plaatsen. Zo weet TenderOne haar machines perfect af te stemmen op uw business.

De TenderOne doseermachine is niet beperkt tot alcoholische cocktails, maar bereidt ook de lekkerste alcoholvrije dranken. Zo maakt onze cocktailmachine een uitgebreid assortiment aan mocktails, limonades, ijsthee en zelfs ijskoffie. Afhankelijk van uw wensen. We komen graag met u in contact om een demonstratie van onze producten te geven, of om andere vragen te beantwoorden.

 

Meer weten over wat TenderOne voor u kan betekenen?

We helpen u graag verder!

Tender One Cocktails B.V.

Bedrijvenpark Spaarpot
Nuenenseweg 167 (Unit B19)
5667 KP Geldrop
Nederland

Copyright © 2020 Mr Online Marketing