TenderOne biedt optimale service

We zijn groot geworden door onze topservice

De beste service, al voordat een machine geïnstalleerd is

Onze zorgeloze service begint al voordat we uw nieuwe machine installeren. Als u nog geen cocktails aanbiedt, zullen wij een geschikt cocktailconcept voor u samenstellen en suggesties uitwerken voor de inhoud van uw cocktailkaart. Als u al wel cocktails aanbiedt en uw eigen recepten gebruikt, programmeren we deze recepten in de cocktailmachine. Indien gewenst, vullen we uw huidige recepten graag aan met onze receptsuggesties.

Verras uw gasten met een breed scala aan de lekkerste cocktailcreaties. De grootte van uw cocktailkaart wordt niet beperkt door de machine. De inspanning om cocktails te maken met de TenderOne of de BottleTender blijft hetzelfde, ongeacht hoe uitgebreid uw kaart is.

Natuurlijk ontvangt u met uw cocktailconcept ook uw persoonlijke receptenboek met de juiste cocktailberekening. Maar ook na de oplevering van de cocktailmachine blijft TenderOne te allen tijde bereikbaar voor vragen, onderhoud of ondersteuning.

Dit begint met een telefonische ondersteuning, die zich zou kunnen voordoen tijdens het werken met de machine. TenderOne heeft op afstand toegang tot alle systemen en kan kleine problemen, vragen of onderhoud daardoor vaak snel en op afstand verhelpen. Hoewel de werking van de apparaten bijna vanzelfsprekend is, kunnen we dankzij het onderhoud op afstand op elk gewenst moment tussenbeide komen. Bijvoorbeeld wanneer er een cocktail aan het menu moet worden toegevoegd of een recept moet worden aangepast in het menu. Stel dat u zelf eenmalig een receptuur wilt aanpassen aan de wensen van uw gast, dan is dat ook altijd mogelijk. Hiervoor zijn al onze cocktailmachines uitgerust met een composerfunctie.

Regelmatig onderhoud van de apparaten zorgt voor een zeer lange en probleemloze levensduur

Vraag gerust naar onze mogelijkheden voor periodieke onderhoudscontracten!

Technische ondersteuning op afstand

Onze TenderOne cocktailmachine en onze BottleTender zijn zeer geavanceerde technische apparaten die zijn ontworpen voor zwaar dagelijks gebruik  in de horeca- en cateringsector.

Regelmatig onderhoud van de apparatuur zorgt voor een lange en probleemloze levensduur. Ons serviceteam biedt u daarom een regelmatige inspectiedienst aan. Op verzoek kunt u ook een aangepast onderhoudscontract bij ons afsluiten. Naast het reguliere onderhoud van de machines zijn de noodzakelijke slijtagedelen en de vereiste reinigingsmiddelen voor uw apparaat altijd gratis inbegrepen in het onderhoudscontract.

Regelmatig bieden wij u in-house trainingen aan om uw medewerkers nog verder te begeleiden bij het werken met de cocktailmachine en het uitvoeren van de bijbehorende reinigingstaken. Deze trainingen zijn gratis voor klanten met onderhoudscontracten. Als u een grotere groep werknemers wilt laten trainen, dan komen wij hiervoor graag langs bij u op locatie.

Meer weten over de service van TenderOne?

We helpen u graag verder!

Tender One Cocktails B.V.

Bedrijvenpark Spaarpot
Nuenenseweg 167 (Unit B19)
5667 KP Geldrop
Nederland

Copyright ┬ę 2020 Mr Online Marketing